Informació general:

El lloc web www.pagesvalenti.com és propietat de l’empresa Pages Valenti S.A. amb CIF A17016536 i domicili fiscal a Polígon Industrial Plà de Politger – Sector Nord P7 – 17854 Sant Jaume de Llierca.

També pot posar-se en contacte amb Pages Valenti S.A. a través de l’e-mail: info@pagesvalenti.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Pages Valenti S.A. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts.

Queda prohibida la reproducció, la comunicació o la distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Pages Valenti S.A.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Pages Valenti S.A.amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Pages Valenti S.A. Polígon Industrial Plà de Politger – Sector Nord P7 – 17854 Sant Jaume de Llierca.

Limitacions o exclusions de responsabilitat:

Pages Valenti S.A. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. Pages Valenti S.A. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.