Planta de producció Strong Regent Ltd, ubicada a la província de Guandong, Xina.

logo_strong_regent

Strong Regent Ltd, neix al 2006 fruit d’una joint venture entre la filatura PAGES VALENTI SA ubicada a Espanya i una filatura del nostre soci xinès, amb qui fa més de 25 anys que col·laborem.

A Strong Regent Ltd. hem aplicat tot el coneixement adquirit durant els últims 60 anys en el camp de la matèria prima i de la filatura, on partint de de les fibres de cotó regenerat podem obtenir la producció de fils Open End d’alta qualitat, que estan certificats per Oekotex Standard 100.

Línia de producció Strong Regent Ltd.

logo_ecosoft_innovative

Ecosoft és un fil Open End amb alt contingut de cotó, que introdueix qualitat, confort, suavitat i respecte mediambiental a sectors industrials tèxtils. Actualment s’utilitza amb èxit a la industria del mitjó, el drap de neteja, així com en diferents teixits per la decoració de la llar com ara teixits de protecció de matalàs, cobrellits, tovalloles, cortines i altres.

Estem orgullosos en Ecosoft, assegurant que el nostre procés productiu permet oferir qualitat, eficiència, precisió i consistència de producte als nostres clients a uns preus molt competitius, i arribar així als principals mercats tèxtils dels continents Asiàtic i Americà.

Títols: Ne 3s (Nm 1/5.000) fins al Ne 20s (Nm 1/34.000).
Colors: Blanc Òptic, Negre, i diferents tonalitats de gris i blau.

aplicacions-productes-textils